Because of You (Series) prologue

Author : Lee Hyura

Title : Because of You

Rating : PG

Length : Series

Cast :

–          SNSD

–          2PM

–          f(x)

===BecauseofYou===

 

Jessica pov.

Aku berjalan perlahan memasuki ruang tamu. Di depanku, 2 pasangan suami-istri dengan seorang namja duduk di sofa. Mereka asik berbincang. 2 orang di antara mereka adalah orangtua angkatku yang berdarah China. Jangan tanya kenapa itu bisa terjadi karena ceritanya panjang.

Jessica~ finally you come. Where’s Qian?” tanya Mama angkatku dengan bahasa inggris. Kami terbiasa berbicara dengan bahasa internasional itu.

Aku tertunduk. “Meimei..”

What’s wrong?” tanya Papa.

I dunno, Papa. Meimei is lost. There’s not Meimei in her room. I dunno where she is now,” ujarku perlahan

What?” Papa bangkit dari duduknya dan berlari ke kamar Meimei –atau yang sering ku panggil Vivi onnie saat tak ada orangtua kami.

How can it happen?” tanya Mama dengan suara panik.

Aku menghampirinya dan memberinya secarik kertas, “This is from Meimei to you and Papa.

 

Papa… Mama.. I can’t marry him. I just want to marry person I really love not because your suck agreement.
Sorry. Better if I go than I marry a stranger. 

Your daughter, Song Qian.

 

How dare she do this?” geram Mama.

Don’t blame her, Mama. She just wants to be free,” belaku cepat.

But..

You’re worrying about your agreement, aren’t you? I’ll change my position with Vivi onnie. Err… I mean Meimei,” kataku.

Huh?” kaget mereka semua. Ya, termaksud keluarga yang anaknya dijodohkan dengan Vivi onnie itu.

 

===BecauseofYou===

 

ini ff cuma nyoba-nyoba. kalo reaksinya bagus, saya lanjut. tapi buruk (banyak yg protes) ga akan saya lanjut ._.

dan maaf saya pake english coversation. cuma di prolog doang kok ._.v

Advertisements

5 responses to “Because of You (Series) prologue

  1. Prolognya bagus ….
    Tapi bingung euyyy…
    Coba baca part 1 yya …
    Hehehe
    Kok bisa vic kabur ???
    Waeyo ???
    Trus siapa yang di jodohin ??
    Trus apa alasan sica mau gantiin vic ??
    Hah bingung ….
    Aku lanjut yya chingu …

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s